Go Back
Print
rafaello

Rafaello AIP - biluțe de cocos fără zahăr

Course Dessert
Servings 20 bucăți

Ingredients

  • 200 g cremă de cocos
  • 60+50 g fulgi cocos
  • 4 lingurițe miere sau sirop de agave/artar
  • sucul de la o portocală

Instructions

  1. Crema de cocos are o consistență solidă. Înainte de a o folosi trebuie să o pui  (cu tot cu ambalaj) în apă caldă pentru a se topi și a fi mai ușor de amestecat cu restul ingredientelor. Eu am lasat-o cam 5 minute, nu s-a topit complet dar a fost ok în robotul de bucătărie. Dar, dacă nu folosești unul, va trebui să ai mai multă răbdare decât mine.

  2. Am pus crema de cocos în robot, am mixat-o puțin așa simplă, după care am adăugat restul ingredientelor: 60 grame fulgi de cocos, 4 lingurițe de miere (aici poți adapta după gust) și sucul de la o portocală.

  3. După amestecarea ingredientelor am început să formez biluțe și să le dau prin fulgii de cocos rămași. Dacă ai topit complet cocosul înainte de amestecare, probabil va trebui să aștepți puțin ca acesta să revină la temperatura camerei și să fie mai ușor de manevrat.