Primul pas este mărunțirea morcovului, eu am folosit răzătoarea mică a robotului de bucătărie.
Am amestecat mai întâi toate ingredientele uscate: cele trei tipuri de făină, bicarbonatul, scorțișoara, coaja de portocală și sarea. Apoi am adăugat pe rând ingredientele umede: laptele de cocos, uleiul de cocos, mierea și la urmă morcovul ras. După cum am scris mai sus, eu am folosit robotul și a mers totul foarte repede. Dacă te interesează să achiziționezi unul, ți-l recomand cu mare drag pe acesta, e de neprețuit.
Când amestecul a devenit uniform, de consistența plastelinei, am început să formez biluțe. Am turtit biluțele în palmă și le-am așezat pe hârtie de copt. Din această compoziție au ieșit 14 bucăți.
Am introdus tava în cuptorul preîncălzit, pe program cu căldură de jos mai întâi și apoi sus-jos în ultimele 5 minute. Au avut nevoie de 12-14 minute în cuptor la 150 grade Celsius, dar cel mai bine este să le ții sub supraveghere.