Se toacă usturoiul și ceapa cât mai mărunt. Se amestecă toate ingredientele în afară de carne și cartofi.
Carnea se unge cu amestecul de mai sus și ideal se lasă la marinat câteva ore sau peste noapte. Dacă nu este posibil, se pune direct în slow cooker.
Cartofii dulci se lasă cu coajă. Se spală foarte bine și se pun într-o hârtie de copt, în slow cooker, lângă carne. Pentru 4 porții alegeți 2 cartofi mari sau 4 cartofi mici.
Aparatul se setează pe 8h low. După finalizarea programului, se scot cartofii și se crestează. Carne se rupe în fâșii cu ajutorul furculițelor. Se mai lasă puțin în sosul rezultat pentru a se îmbiba cu condimente.
Dacă vă place carnea puțin mai crocantă, se poate pune câteva minute în tigaie sau în cuptor. La noi așa a fost mai apreciată. Cartofii crestați sau tăiați în două se condimentează și se umplu. Se consumă lângă o salată bună.