Go Back
Print
stir-fry cu piept de pui si legume

Stir-fry cu piept de pui și legume

Course Main Course
Cuisine Chinese
Servings 3 porții

Ingredients

  • 1 buc piept de pui
  • 1 buc zucchini organic
  • 1 buc morcov organic
  • 1/4 buc varză roșie medie
  • 1 buc rădăcină pătrunjel mică
  • 1 buc ceapă albă
  • 4 căței usturoi
  • 1 lg oțet balsamic
  • 1 lg ulei de măsline
  • 1 lg suc de lămâie
  • 1 lg drojdie inactivă
  • 1/2 lgț miere
  • sare
  • usturoi granulat
  • ierburi italiene

Instructions

  1. Se feliază subțire pieptul de pui și se pune în wok cu o lingură de ulei de măsline încins. Se mai amestecă din când în când până e prajit pe toate părțile. Între timp se pregătesc legumele.

  2. Zucchini, morcovul și pătrunjelul se taie sub formă de fâșii cu ajutorul unui peeler. Varza se taie feliuțe subțiri. Ceapa se taie rondele. Se adaugă toate peste carne și se amestecă. 

    stir fry cu piept de pui
  3. Se adaugă 3-4 linguri de apă, sucul de lămâie, oțetul balsamic, mierea, sarea, usturoiul tăiat foarte fin, usturoiul granulat, drojdia inactivă și se amestecă iar. 

    stir fry cu piept de pui
  4. Se pune capacul și se lasă la gătit până când legumele sunt gătite bine sau al dente, după preferințe. Se gustă și se mai adaugă condimente dacă e cazul. 

    stir fry cu piept de pui