Săptămâna trecută a fost cam încărcată și din mai multe motive nu am reușit să gătesc tot ce mi-am propus. Apoi, în week-end am fost la țară și ne-am întors cu multe fructe, mai ales mere. De aceea, pentru această săptămână mi-am propus să pregătesc un piure de mere la slow cooker, pentru a-l folosi pe viitor la deserturi și de asemenea pancakes cu măr și scorțișoară, a căror rețetă va ajunge și pe blog.
Pentru că fetiței mele îi plac mult sarmalele și varza ”a la Cluj” m-am hotărât să încerc o supă care să folosească ingredientele necesare acestor rețete. Să vedem ce iese!
Și nu în ultimul rând, ficatul. Mi-am propus ca de acum înainte să îl gătesc în fiecare săptămână, cel puțin odată. De data aceasta îl voi integra într-o rețetă de chiftele de vită, perfectă pentru cei cărora nu le place ficatul dar nu vor să rateze beneficiile acestuia ☺️
Urmărește pagina de Facebook (aici) și de Instagram (aici) pentru a vedea ce și cum îmi iese!