Meniul Săptămânii 27 august – 2 septembrie 2018

Meniul săptămânii

Gata vacanța! Am revenit acasă cu forțe proaspete și cu pofte proaspete 🙂 Am lipsit 2 săptămâni, din care o bună parte la mare în Croația și încă câteva zile am vizitat orașele Ljubljana, Viena și Bratislava. A fost un concediu reușit și plin de soare. Am avut parte de vreme faină, mâncare bună, relaxare și priveliști minunate.

Acum că am revenit am fost nevoită să fac o mulțime de cumpărături. Am avut noroc să prind ieri deschisă piața producătorilor locali ( în Cluj-Napoca, sâmbăta dimineața pe platoul Sălii Sporturilor) de unde am achiziționat fructe și legume. Apoi am dat o tura prin magazine și uite așa, am umplut frigiderul de ingrediente care de abia așteaptă să fie gătite.

Sper să te inspire meniul săptămânii! Câteva dintre rețetele folosite vor ajunge zilele următoare pe blog, așa că fii pe fază!

O săptămână frumoasă!

Articole recomandate

2 comentarii

  1. Salut! Pe mine m-ar interesa dacă ai putea scrie în format text, cam cum ți le împarți pe zile și mese (de obicei mănânci la micul dejun cina din seara dinainte?) și mai ales, când apuci să gătești atât de mult?! Faci batch cooking?
    PS: Mulțumim pentru toate rețetele minunate <3 happy healing!

    1. Bună Iuliana! Ar fi cam complex răspunsul dar încerc să îți spun pe scurt. în general îmi prepar micul dejun separat. Ocazional mai folosesc carnea rămasă de la cină, dar de obicei încerc să prepar cina pentru 2 zile și atunci nu mă ating de ea. Gătesc la fel pentru întreaga familie, soțul meu și fetița mănâncă la fel cu mine acasă. Mă salvează supele pe care le pregătesc cam pentru 4 zile, așa că prânzul e asigurat. Nu prea îmi place mâncare după mai multe zile, dar supa e ok. So, micul dejun zilnic, supa cam la 4 zile și cina cam la 2 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *