Meniul săptămânii 24 septembrie – 1 octombrie

meniul saptamanii

Iată că a venit și ultima săptămână din septembrie. Luna aceasta parcă a zburat! Acesta este meniul pe care l-am gândit pentru săptămâna următoare.

În dieta autoimuna (AIP) este recomandat consumul de pește și fructe de mare de 3 ori pe săptămână. Care sunt avantajele? În primul rând acizii grași omega 3 conținuți sunt anti-inflamatori și foarte ușor asimilați de către organism. În plus, acestea sunt bogate în iod și seleniu, minerale care se găsesc destul de greu sau în cantități insuficiente în alte produse. În al treilea rând, peștele și fructele de mare conțin vitamina D, acesta este necesară pentru metabolismul altor minerale în corp. Dacă doriți să citiți mai multe detalii, vă învit să accesați acest articol al Dr. Sarah Ballantyne, PhD (The Paleo Mom) în limba engleză aici.

Pentru că a apărut dovleacul în piețe voi profita de el în următoarele 2 luni. Săptămâna aceasta voi prepara un piure de dovleac la slow cooker și în voi pune și la cuptor pentru a-l servi cu pește sau carne. Probabil săptămânile următoare voi face și o supă cremă. Să vedem. Sper să te inspire meniul! O săptămână frumoasă!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *