Meniul săptămânii 19-25 noiembrie

meniul lunii noiembrie 3

Iată că am mai scris o pagină din meniul lunii noiembrie. Din păcate săptămâna trecută a fost tare aglomerată și nu am reușit să postez pe blog dar în această săptămână îmi propun măcar o rețetă. Cel puțin cea pentru iaurtul de cocos va ajunge pe aici pentru că v-am promis-o de ceva vreme.

Dacă m-ai urmărit în ultima vreme știi că îmi doresc o rețetă pentru un blat bun de pizza. Am mai experimentat în trecut dar acum sunt foarte aproape de un rezultat bun-bun. De ce vorbesc acum de pizza? Pentru că săptămâna aceasta voi face un sos roșu fără roșii (pentru că nu sunt permise în AIP), pe care îl putem folosi ca și topping și în al doilea rând, pentru că experimentând cu blatul de pizza am ajuns la rețeta de biscuiți pe care o vedeți menționată mai sus. Și rețeta aceasta sper să ajungă pe blog cât de curând.

Deja există pe blog o rețetă de budincă de tapioca (o găsiți aici) și e chiar cu gutui, fructe pe care le găsiți acum în piețe. Dar budinca preparată la slow cooker are altă consistență, se prepară în doar două ore, timp în care o poți lăsa nesupravegheată și apoi o poți păstra în boluri la frigider pentru a te bucura de un mic dejun sau de un desert rapid. De obicei mă întrebați ce tip de slow cooker folosesc așa că voi lăsa aici link-ul pentru a-l putea studia. Mie îmi place pentru că are vas de ceramică, capacitate destul de mare și este digital, adică îl poți programa câte ore să funcționeze. Acum e și perioada perfectă să îl achiziționezi pentru că sunt o mulțime de oferte speciala în perioada aceasta a anului.

Mi-am propus să prepar două supe/ ciorbe săptămâna aceasta. Rețeta celei cu creveți și somon e de ceva timp aici, ai încercat-o? Mie îmi place tare mult. Cea de perișoare am mai facut-o doar o dată în varianta AIP și acum vreau să o încerc cu muuuulte multe legume. Tu ce ai în meniul lunii noiembrie?

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *