Meniul săptămânii 8-14 octombrie

octombrie

Octombrie ne încântă cu multe fructe și legume proaspete și delicioase! După ce săptămâna trecută am dedicat-o dovleacului și au ieșit bunătăți una și una, săptămâna aceasta m-am gândit să repet o parte dintre rețetele pe care le-am postat deja pe blog și care ne-au plăcut mult. Aici mă refer la șnițelele de pui făcute în cuptor cu morcovi ”prăjiți” și la supa exotică cu creveți și somon. Dacă nu le-ai încercat până acum, uite, avem ocazia să le preparăm împreună. Ai aici rețetele:

Șnițele de pui cu morcovi prăjiți – fără gluten, fără ouă

Supă exotică cu somon și creveți

Pe lângă cele două rețete, m-am mai gândit la supa cremă de ciuperci, asta pentru că trebuie să profit de gălbiorii pe care îi mai am în congelator și la varza roșie cu pulpe de rață, doar fiindcă ne place mult.

Sigur ai văzut că de data asta, în meniu sunt două deserturi. Da! Asta fiindcă am poftă de clătite și vreau să testez o rețetă pe care sper să vi-o împărtășesc și vouă și fiindcă încă mai avem multe mere și trebuie să profităm de ele. Tu ce te gândești să gătești săptămâna aceasta?

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *